"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Haabersti elanikud saavad tellida kokku kogutud sügiseste puulehtede äraveo soodsa hinnaga (0)
02. november 2021
Foto: Ilja Matusihis

Haabersti linnaosa valitsus pakub linnaosa korteriühistutele ja majaomanikele võimalust tellida lehekottide äravedu linnaosa lepingupartnerilt soodsa hinnaga.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et ka sel aastal tuleb linnaosavalitsus elanikele appi ning pakub võimalust tellida kokku kogutud sügiseste puulehtede äravedu soodsa hinnaga. „Lehekottide äraveoks tuleb täita linnaosa valitsuse veebilehel tellimusvorm või teavitada oma soovist linnaosa valitsust telefoni teel,“ ütles linnaosavanem ning lisas, et tellimusi lehekottide äraveoks võetakse vastu kuni 30. novembrini 2021.

„Haljastusjäätmed tuleb panna musta või läbipaistvasse kuni 150-liitrisesse kilekotti, kotisuu korralikult kinni siduda ja kotid sõiduteele võimalikult lähedale paigutada, et need oleksid kergesti kättesaadavad. Jälgida tuleb, et ühe koti kaal ei ületaks 10 kilogrammi ja neis oleksid vaid puulehed,“ rääkis Siljanov.

Ühe kuni 150-liitrise koti äraveo hind koos käibemaksuga on 2.02 eurot. Lehekottide äraveoks tuleb täita linnaosa valitsuse veebilehel tellimisvorm https://bit.ly/3bxnGXF, helistada telefonil 6404805 või kirjutada e-posti aadressil pavel.kornev@tallinnlv.ee.

Tallinna jäätmejaamades võetakse biolagunevaid aia- ja haljastusjäätmeid vastu tasuta, ühelt toojalt korraga kuni kuus 100-liitrilist kotitäit päevas. Rohkem infot jäätmejaamade vastuvõtutingimuste ja hinnakirja kohta leiab veebiaadressilt: https://www.tallinn.ee/est/keskkond/Jaatmejaamad-Tallinnas

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.