"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Virtuaalne konverents rohepöördest käsitleb maksupoliitikat (1)
06. november 2021
Foto: Pixabay

Tallinnas peetakse järgmisel reedel virtuaalne konverents rohepöördest, et arutleda meie maksukeskkonna ja ettevõtlustoetuste teemal.

Tähelepanu keskpunktis on regulatsioonid ja soosivad tegevused, mis tooksid kaasa võimalikult kiire, efektiivse ja konkurentsivõimelise muutuse majandusmudelites, teatasid korraldajad. Küsimus on, kuidas panustada jätkusuutlikkusele meie tarbimisharjumustes ning targale ja tulevikku vaatavale tööstusele ja tootmisele, vahendab BNS.

Avasõnavõtu teeb peaminister Kaja Kallas ja seejärel on võimalik osalejatel ka virtuaalselt oma küsimusi talle esitada. 

Järgmisena võtab sõna endine Rootsi parlamendi liige ja tänane Roheliste erakonna eestkõneleja Maria Wetterstrand, kes annab vaatenurga tehtud muudatustest viimastel aastatel ja milline on tema hinnangul ees ootavad vajalikud muutused.

Pärast väikest hingetõmbepausi jätkub konverents paneeldiskussiooniga, kus on kokku tulemas kõrgetasemeline ja rahvusvaheline seltskond kõnelejatest ja seda eelkõige just erasektorist, kes peaksid kõige paremini nägema juba täna toimuvaid muutuseid ja tunnetama eesolevaid vajalikke muutuseid, et Euroopa Liidu rohekokkuleppe eesmärkideni jõuda.

Paneelis arutlevad Eesti IT- ja ettevõtlusminister Andres Sutt, Soome puidutööstuse suurkontserni UPM-Kymmene asepresident Stefan Sundman, tuuleenergeetika eestkõneleja WindEurope tegevjuht Giles Dickson ja Alexela Grupi asepresident Marti Hääl.

Täpsemat programmi näeb ja registreeruda saab www.liberalismiakadeemia.ee .

Sündmust korraldab Liberalismi Akadeemia ja rahastab Euroopa Parlament läbi European Liberal Forumi.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

rohepööraja
6. nov. 2021 16:17
https://www.breitbart.com/europe/2021/11/06/exclusive-video-cop26-crazies-climate-activists-call-end-capitalism-black-liberation-abolition-police/