"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
IKE VOLKOV: Isad peaks oma lapsi toetama ka siis, kui kooselu ei klapi (0)
08. november 2021
Ike Volkov. Foto: Mats Õun

“Pean tähtsaks täpsust ja olen seda õpetanud ka oma lastele. Ei tohi hilineda, ja oma tegude eest peab vastutama! Need on üldtuntud põhimõtted, aga väga olulised meeles pidada. Eelkõige on ju tegu teistest inimestest lugu pidamisega,” ütles arhitekt ja muusik Ike Volkov. Pühapäeval on isadepäev. Pealinn küsis, milline on hea isa ja mida ta oma lastele õpetama peaks.

“Esinemisele minnes olen ise kunagi ammu hiljaks jäänud vaid siis, kui teel buss nässu läks. Eelistan alati kohal olla varem. Mõlemad pojadki on selles suhtes korrektsed. Lapselapsed samuti, kuid lapselapselaps on veel liiga väike, et talle sõnu peale lugeda,” muigas Volkov.

“Isad peaksid lastega suhtlema ja neid ka rahaliselt toetama igal juhul, ka siis, kui kooselu teise vanemaga ei klapi. See on samuti vastutuse küsimus.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.