"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
KAJA TUISK: Isalt sain kaasa armastuse loomade vastu (0)
08. november 2021
Kaja Tuisk. Foto: Scanpix

“Minu isa oli loomaarst ja ennekõike saingi temalt kaasa armastuse ja hoolitsuse loomade vastu. Elasime maakodus ning sõitsime maa ja linna vahet. Tegime mõlemad võistlustantsu ja keerutasime koos uhkelt kolhoosipidudelgi, mis iganes muusikapala sealt tuli,” meenutas aeroobikatreener Kaja Tuisk. Pühapäeval on isadepäev. Pealinn küsis, milline on hea isa ja mida ta oma lastele õpetama peaks.

“Kui tegin miskit lubamatut vallatust, vaatas ta mulle vaid altkulmu otsa, ja sellest piisas. Olen seda meelt, et kui sünnib laps, tuleb vastutus võtta mõlemal vanemal. Ühiskond peab seisma selle suhtumise taga, kuid kasvatus algab ikka perekonnast. Suhtumine naistesse ja meestesse ning vastastikune hoolivus saab alguse kodust. Hoolivust ja mehelikku tarkust pisitüdrukuga suheldes võib nõuda juba viieaastaselt poisilt!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.