"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
TAAVI TAMKIVI: Olen esivanemailt õppinud looduse- ja tööarmastust (0)
08. november 2021
Taavi Tamkivi.

“Püüan lapsi õpetada ettevõtlik ja töökas olema ning mitte ootama jääda, et keegi teine midagi ära teeks. Innustan avastama maailma, leidma uusi tegevusi ja hobisid,” ütles ettevõtja Taavi Tamkivi. Pühapäeval on isadepäev. Pealinn küsis, milline on hea isa ja mida ta oma lastele õpetama peaks.

“Pean lugu reaalteadustest, füüsikast ja matemaatikast – need on olnud meie peres au sees juba siis, kui ise laps olin. Samal ajal ei tohi ka sporti unustada, sest terves kehas on terve vaim! Pallimängud, jooksud ja matkad annavad jõudu ja tervist. Meie kodu on metsa lähedal ja toredaid matkakohti piisab,” sõnas Tamkivi.

“Hingedepäeva õhtul käisime metsailu nautimas kõige väiksema lapsega, teetermos, friikartulid ja apelsinid kaasas. Hingedele jätsime esivanemate vanale taluteele põlema kaks küünalt. Olen loodusearmastust ja töötegemist õppinud paljuski oma esivanemailt. Perede püsimine sõltub sageli rõhuasetusest – kas tähtsustada rohkem iseenda heaolu või ühiseid perekondlikke väärtusi.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.