"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Arhitekt Tiina Jaskat tunnustatakse raemedaliga (0)
10. november 2021
Tiina Jaska. Foto: Scanpix

Tallinn otsustas tunnustada raemedaliga arhitekt Tiina Jaskat. Haabersti linnaosa valitsus esitas taotluse andmaks raemedal teenekale kunstnikruumi kujundajale ja linnaosa valitsuse arhitektile Tiina Jaskale 50-aastase pühendunud töö eest Tallinna linnaorganisatsioonis.

Tiina Jaska alustas töötamist Tallinna linnaorganisatsioonis 1971. aastal arhitektuuri ja planeerimise valitsuses, vahendab BNS.

Alates 1979. aasta aprillist töötas Jaska Tallinna arhitektuuri ja linnaplaneerimise ametis. Kuni 30. detsembrini 2000 töötas Jaska Tallinna linnaplaneerimise ametis, kus ta tegeles detailplaneeringute menetlemisega ja ehitusprojektidega. Haabersti linnaosa valitsuses töötab Jaska arhitektina alates 15. maist 2001.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.