"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Tallinna linnavolikogu uus koosseis peab avaistungi tuleval nädalal (0)
10. november 2021
Tallinna volikogu liige Arkadi Popov. Foto Albert Truuväärt

Tallinna linna valimiskomisjon registreeris linnavolikogu 10. koosseisu liikmed ja kutsus kokku linnavolikogu uue koosseisu esimese istungi, mis toimub järgmisel neljapäeval, 18. novembril algusega kell 16.

Sellega loetakse valimistulemused väljakuulutatuks, linnavolikogu uue koosseisu liikmete volitused algavad neljapäevast, 11. novembrist.

Kuni linnavolikogu esimehe valimiseni juhatab uue koosseisu esimest istungit linna valimiskomisjoni esimees, Tallinna linnasekretär Priit Lello. „Esimesel istungil valitakse linnavolikogu esimees ja aseesimehed ning kuulatakse ära praeguse linnavalitsuse lahkumispalve. Järgmisel istungil valitakse linnapea, kellele antakse volitus uue linnavalitsuse moodustamiseks. Vastavalt seadusele töötab senine linnavalitsus kuni uue linnavalitsuse ametisse nimetamiseni,“ selgitas Lello.

17. oktoobril toimunud kohaliku omavalitsuse volikogu valimistel pääses 79-liikmelisse Tallinna Linnavolikogusse kuus erakonda: Eesti Keskerakond, Sotsiaaldemokraatlik Erakond, Eesti Reformierakond, Erakond Eesti 200, Eesti Konservatiivne Rahvaerakond ja Isamaa Erakond. Vastavalt 9. novembril allkirjastatud koalitsioonilepingule moodustavad Tallinnas võimuliidu Eesti Keskerakond ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.