"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
pühapäeval kell 11 Liisi Koikson ja Joel Remmel rõõmustavad nõmmelasi isadepäeva veebikontserdiga (0)
11. november 2021
Liisi Koikson ja Joel Remmel. Foto: Sohvi Viik

„Eelmisel aastal toimus traditsiooniline isadepäeva kontsert esmakordselt veebis. See andis kõigile võimaluse kontserdist osa saada neile sobival ajal. Iga ühiselt veedetud hetk koos isa, vanaisa või mõne teise kalli pereliikmega pakub rõõmu kõigile osapooltele. Väärtustame neid hetki ja hoidkem oma kõige kallimaid, sest ei ole midagi olulisemat kui perekond,“ rääkis Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis, kelle sõnul pakub isadepäev suurepärase võimaluse tunnustada kõiki isasid ja vanaisasid nende tähtsa rolli eest lapse kasvatamisel.

„Ka sel aastal ei ole meil võimalik kahjuks kontsertsaalis kokku saada, kuid soovime siiski kõigile isadele ja nende lähedastele toreda pidupäeva meeleolul luua. Selleks oleme ettevalmistanud järjekordse kauni veebikontserdi, mida ühiselt nautida,“ lisas linnaosavanem.

Pühapäeval, 14. novembril toimub Nõmme traditsiooniline isadepäeva kontsert sarnaselt eelmise aastaga veebikontserdina.

Nõmme isadepäeva veebikontserdist algab 14. novembril kell 11.00 Nõmme Facebooki lehel ja on hiljem igal ajal järele vaadatav. Kaunist kontserdielamust pakuvad kõigile kuulajatele armastatud laulja Liisi Koikson koos pianist Joel Remmeliga.

Varasemalt isadepäeva kontserdil kingiks jagatud hõbetatud lusikale saavad noored nõmmelased oma perega järele tulla Nõmme majja (Valdeku 13).

Nõmme maja on avatud E 8.15 – 18, T – N 8.15 – 17 ja R 8.15 – 16.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.