"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Reinsalu: piirile tuleb kohe tõkked rajada, mitte oodata olukorda, kui kuri juba karjas on (0)
11. november 2021
Foto: Scanpix

“Peaminister on alates suvest minu küsimuste peale eitanud, et Eestile on otsene migratsioonisurve oht, viidates mingitele  salastatud julgeolekuhinnangutele. Seda murettekitavam on salastatud ohuhinnangule viidates valitsuse passiivsus piiritõkete rajamisel  ning kui poleks Saksa lehte, siis ei teaks me reaalsest meie kohale kerkinud ohust midagi,” märkis riigikogulane Urmas Reinsalu, kes leiab, et Die Welti leke, et Pihkva lennuvälja võidakse kasutada migrantide Eestisse suunamiseks, on väga tõsine.

“Kordan oma sõnumit suvest: piirile tuleb kohe tõkked rajada, mitte oodata olukorda ,kui kuri juba karjas on. Tõkked mõjuvad juba iseenesest heidutusena. Absurdivaldkonda kuuluvad aga eilsed Vene -Eesti diplomaatilised konsultatsioonid, milles “kiideti mõlemapoolselt head piiriülest koostööd!”,” ütles ta.

Reinsalu lisas, et arvestades ilmset Venemaa osalust kallaletungis Leedu ja Poola piirile ning ohtu meile, oli konsultatsioonide korraldamine sellise ajastusega täiesti kohatu, vahendab BNS.

“Me jätame endast sellise käitumisega nii Moskva kui sõprade ees täieliku naljanumbri mulje. Naabrite piire rünnatakse, meie piiride vastu võidakse meedia andmeil alustada rünnet ja Eesti riik ametlikus teates kiidab……piiriülest koostööd Venemaaga?,” leidis Reinsalu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.