"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
DIANA: uuest koalitsioonist võib sündida uusi ideid (0)
12. november 2021
Diana.

DIANA “Mina ei ole eriti kunagi poliitikast huvitatud olnud, kuid arvan, et need aastad, mil Keskerakond oli võimul, tegid nad palju head Tallinna jaoks,” ütles Diana. Pealinn uuris linlastelt, kuidas nad on rahul Tallinna uue võimuliiduga.

“Minul pole midagi vastu, et Tallinn areneks edasi ja Keskerakond oleks selle juures. See, et Keskerakond peaks nüüd võimu nii-öelda jagama, pole võib-olla väga paha mõte, sest sellest koalitsioonist võib sündida uusi ideid.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.