"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
tallinn aitab Kristiines jagati üksi elavatele vanaduspensionäridele üle 600 abipaki (0)
12. november 2021
Foto: Kristiine LOV

„Praegusel keerulisel ajal on väga oluline toetada üksi elavaid vähekindlustatud pensionäre ja leevendada nende rasket olukorda,“ ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. Kristiine linnaosas jagati novembrikuu esimesel poolel üle 600 abipaki üksinda elavatele vähekindlustatud pensionäridele, kes avaldasid selleks soovi.

Pakk koosnes kahest eraldi toiduainete ja esmatarbevahendite kotist. Tegemist ei ole igakuise toetusega ning pakke väljastatakse ühekordselt. Kristiine linnaosa valitsus korraldas abipakkide kampaania juba teist aastat järjest.

“Abipakke said linnaosas elavad üksikud vanaduspensionärid, kelle sissetulek jääb alla 582 euro kuus ja kes selleks avaldasid soovi. Registreeruda sai helistades linnaosavalitsuse telefonidel või täites veebilehel oleva ankeedi. Neile, kes tervislikel põhjustel ei saanud isiklikult abipakile järele tulla, korraldati paki kojuvedu,” selgitas Riibe.

Kristiine linnaosa valitsus tänas ka jalgpalliklubi FC Flora, kes aitas osa pakke toimetada otse koju abivajajateni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.