"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
GALERII Ansambel Loits tähistas 25 tegevusaasta täitumist (0)
13. november 2021
Mats Õun

Reedel. 12. novembril tähistas eesti raskemetalli üks lipulaevu, ansambel Loits 25 tegevusaasta täitumist. Kokku tuldi 1996. aastal ja lisaks lugematutele kontsertidele on valmis tehtud kolm stuudioalbumit: Ei kahetse midagi (2001), Vere kutse kohustab (2004) ja Must album (2007).

Vaata galeriid (44)

Ansambel ise on võtnud oma stiili nimeks: “militaarne flak’n’roll”. Flakk on II MS aegne õhutõrje kiirlaskekahur. Umbes tulistava kiirlaskekahuri moodi nende muusika ka kõlab. Teemadeks on esivanemate austamine, kodumaa-armastus, ja II MS temaatika. Bändi eestvedaja ning solist on Ahto-Lembit Lehtmets, kes vabal ajal juhatab Kadrinas rahvamaja. Soolokitarril tegutseb samuti mustametalli skene nimekas tegija Kaido “Draconic” Haavandi. Kontsert rokiklubis Tapper tõi kokku hulgaliselt peamiselt tumedates riietes fänne. Meeleolu oli ülev. Pahandust ei tehtud. Loitsu esinemist toetas samuti hinnatud ja näpuviskajate poolt kummardatud ansambel DND.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.