"Paljudel ei ole häid suhteid vanematega. Kui sa ei saa toetust oma kõige lähedasematelt, on elus edasi liikuda ja areneda väga raske."

Eneli Jefimova, noor ujumistalent
KRISTI ROOSIMÄGI: Veebitreeningud säästavad kulusid (0)
15. november 2021
Kristi Roosimägi.

“Elektrihinna tõusu olen tajunud, 30-40% on kindlasti arvetele juurde tulnud. Olen energiasäästlik olnud varemgi, pole suhtunud ükskõikselt sellesse, kui kuskil tuli põlema jääb. Nüüd muidugi vaatan kodu selles suhtes veelgi tõsisema pilguga üle,” tõdes treener ja koolitaja Kristi Roosimägi Elektri- ja gaasihinnad tõusid lakke. Pealinn uuris, milliseid nõkse peaks kasutama, et sellises olukorras toime tulla.

“Nii pesu- kui nõudepesemised olen samuti üritanud sättida õhtusele ajale, kui elekter odavam. Õues pesu kuivatamise võimalust meie linnakodus ei ole,” märkis Roosimägi.

“Kuigi elekter kallineb ja mõjutab kõiki hindu, siis oma treeningutundide tasu ma tõsta ei plaani. Olen paljud oma treeningukavad veebikeskkonda üle viinud, kuna seoses koroonaga vähenes tavapärane juhendamine kordades. Samas saab live-treeninguid edukalt veebi kaudu anda, nii lihas- kui kardiotreeningut. Huvilised ei pea kodust välja minema, kuid kindel treeningu alguse aeg ärgitab kavast kinni pidama ja osalema.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.