"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
GABRIEL: minu tutvusringkonnas on 99% vaktsineeritud (1)
17. november 2021
Gabriel.

“Olen vaktsineeritud ja täna tulin siia süüa ostma, aga nägin seda pisikest asutust ja otsustasin, et teen selle kolmanda ka ära,” ütles Gabriel. Pealinn uuris linlastelt, kas nad on vaktsineeritud.

Gabrieli sõnul oli tal algselt plaanis küll digiloo kaudu aeg kinni panna, aga kaubanduskeskuses osutus vaktsineerimine oluliselt lihtsamaks.

“Üsna kohe, kui võimalus avanes vaktsineerida, tegin ära Jansseniga vaktsineerimise. Kui ma oleksin võibolla vanem inimene või oleksid mingid kaasuvad haigused või allergia – siis ehk uuriks ja mõtleks rohkem. Noore inimesena ei näe küll põhjust, miks mitte,” leidis Gabriel.

“Kindlasti vaktsiinid toimivad. On ju praegu võrreldav olukord ilma vaktsiinita ja vaktsiiniga. Oli ju ajalehe pealkiri olukorrast Kaitseväes. Palju oli varem karantiinis inimesi ja palju on nüüd. Ikka väga erinevad numbrid. Minu tutvusringkonnas on 99% vaktsineeritud. Meil on üks koomiline tegelane, kes on põhimõtteliselt vastu aga ta on täiesti üksi oma imelikus võitluses. Üritame teda kuidagi aidata aga kõiki ei saa. Mul on üks vaktsineeritud sõber kes just nädal tagasi tegi  antikehade testi, mis näitas maksimumi, vist 40 tuhat. Ilmselt oli ta vahepeal ikka läbi põdenud, ilma et ta seda tundnud oleks. See on ehk üks selgem märk. Ei tea kuidas tal muidu oleks kulgenud aga nüüd läks väga hästi.”  

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

etskae
17. nov. 2021 17:54
Veel üks meditsiinidoktor on rääkinud....