"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Põhja-Tallinn jätkab massiivse vaktsineerimiskampaaniaga: avati nõustamis- ja vaktsineerimispunkt Balti jaamas (0)
17. november 2021
Foto: Albert Truuväärt

„Anname omalt poolt parima, et võimalikult paljud, ideaaljuhul kõik põhjatallinlased end kindlasti vaktsineeriksid. Selleks lisandub ka veel üks võimalus – Balti jaama vaktsineerimispunkt,“ ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

Täna, 17. novembril alustab tegevust COVID-19 nõustamis- ja vaktsineerimispunkt ka Balti jaama juures, mis on avatud tööpäeviti kl 12-19 ja nädalavahetustel kl 10-17. 

COVID-19 olukord on endiselt murettekitav ning Tallinn pakub koostöös linnaosadega jätkuvalt vaktsineerimise (mugavus)teenust. Põhja-Tallinna kogukonnamajas (Kari 13) töötab IV korrusel ruumis 402 nõustamis- ja vaktsineerimispunkt, mida saab külastada tööpäeviti kl 12-19 ja nädalavahetustel kl 10-17.

17. novembrist alustab tegevust vaktsineerimispunkt Balti jaama kõrval trollipeatuse juures, kus saab end vaktsineerida tööpäeviti kl 12-19 ning nädalavahetustel kl 10-17. 

Vaktsineerima tulles peab kaasa võtma ID-kaardi või passi, eelnev registreerimine ei ole vajalik. Lisainfo vaktsineerimise ja vaktsiinide kohta www.vaktsineeri.ee, telefonil 1247 (iga päev kell 8-20 eesti, vene ja inglise keeles).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.