"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
President nimetas Erki Savisaare keskkonnaministri ametisse (0)
18. november 2021
Erki Savisaar. Foto: Scanpix

„Tean, et Tõnis Mölder tegi läbimõeldud ning lähedastega ja erakonnas põhjalikult läbi arutatud otsuse. Mõistan tema kaalutlusi ja saan aru, mida ta peab praegu esmatähtsaks,“ ütles president Alar Karis.

President Karis vabastas peaminister Kaja Kallase ettepanekul keskkonnaministri ametist Tõnis Mölderi ja nimetas neljapäeval uueks ministriks Erki Savisaare, vahendab BNS.

Riigipea sõnul on tähtis, et keskkonnaministeeriumi valitsemisala oleks hästi juhitud ja hoitud, arvestades, kui ambitsioonikad on Euroopa Liidu ja Eesti kavad kujundada meie ühiskonnad ümber keskkonnasõbralikemateks.

„Erki Savisaarel on ettevõtja ja IT valdkonna taust, mis aitab kindlasti näha rohepöörde erinevaid võimalusi, sest meie ökoloogilise jalajälje vähendamine käib käsikäes meie majanduse ümber korraldamisega,“ lausus president Karis, kes kõneles Erki Savisaarega kolmapäeval pikemalt telefonitsi. 

„Ta on juhtinud keskkonnakomisjoni Eesti parlamendis ja Balti Assamblees, olnud riigikogu taastuvenergia, metsanduse ja vesinikutehnoloogia toetusrühmades, aga ka põlevkivi ja teiste maavarade uurimise toetusrühmas ning energeetika ja teadusuuringute toetusrühmas. Kõik need teemad ongi keskkonnaministri töölaua keskel. Seega, mis muud, kui – jõudu tööle!“ ütles president Karis keskkonnaministriks nimetatud Erki Savisaarele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.