"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Lasnamäel vajas päästjate abi õngekonksu külge kinni jäänud kalamees (0)
18. november 2021
Foto: Pixabay

Tallinnas Lasnamäel vajas kolmapäeva õhtul päästjate abi kalamees, kellele jäi kala asemel õngekonksu külge hoopis tema ise.

Kolmapäeval kell 17.21 kiirustasid päästjad appi kalamehele, kes Lasnamäe linnaosas Punasel tänaval oli kalastusretkelt tulles sattunud olukorda, kus tema sõrm oli haakunud kalastuskonksu külge ning kalastuskonks omakorda oli kinni autoistme taskus, vahendab BNS.

Päästjad vabastasid esmalt konksu istme küljest, et meesterahvas autost väljuda saaks. Seejärel andsid päästjad kannatanu üle kiirabile, kes ta erakorralise meditsiini osakonda toimetasid, et konks ka näpu küljest ohutult eemaldada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.