"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
tallinna uudised 18.11 Kuidas tunnevad ennast hooldusperedes elavad lapsed, jäämurdja Botnica jõudis arktika-reisilt tagasi Tallinnase (0)
18. november 2021

Tallinna uudised 18. novembril 2021.

18.11.2021 – Uus Tallinna koalitsioon

Täna avalikustasid nii Eesti Keskerakond kui Sotsiaaldemokraatlik erakond oma kandidaadid Tallinna abilinnapeade ja linnaosavanemate kohtadele. 

18.11.2021 – Linnavolikogu esimene istung

Täna kogunes Tallinna linnavolikogu uus koosseis. Juba on ka valitud volikogu esimees, kelleks sai Jevgeni Ossinovski. Käisime uurimas, millised mõtted on koos keskerakonnaga koalitsiooni saanud sotsiaaldemokraatidel ja millised ootused on opositsioonil.  

18.11.2021 – Jõulupuu jõuab linna

Tallinn sai täna endale jõulupuu, mis arvestuste kohaselt on juba 580-s. Täisehteis ja küünaldes kuusepuu lööb Raekoja platsil särama järgmisel reedel, kui avatakse ka jõuluturg. Pühapäeaval, 28. detsembril, süüdatakse kuusel ka esimene advendiküünal.

18.11.2021 – Kodusvaktsineerimise brigaadid töötavad ka nädalavahetustel

Tallinna kodusvaktsineerimise brigaadid töötavad nüüd ka nädalavahetustel. Kui inimesel ei ole mingil põhjusel võimalik ise vaktsineerima minna, saab Tallinnas vaktsineerimisbrigaadi koju kutsuda. Patsiente teenindavad kolm brigaadi seitse päeva nädalas. Kodusvaktsineerimise aja saab broneerida telefonil 666 2727. Vaktsineerida saavad kõik alates 12. eluaastast.  

18.11.2021 – Lastekaitse Liit küsitles asendushooldusteenusel olevaid lapsi

Üks meie ühiskonna peremudelitest on hoolduspere, mis pakub kaitset ja hoolt lastele, kellel ei ole võimalik elada oma bioloogiliste vanematega. Mida arvavad aga seal elavad lapsed ise, kas nende soove arvestatakse piisavalt ning milliseid muudatusi nad sooviksid?

18.11.2021 – Jäämurdja Botnica on tagasi kodusadamas Tallinnas

Tallinna sadama jäämurdja Botnica, mis suvisel ajal töötab Kanada vetes, saabus äsja tagasi kodusadamasse. Ikka selleks, et olla eeloleval talvel valmis tegema Balti merel jäämurdmistöid.  

18.11.2021 – ILM

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.