"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
keskerakond avalikustas uue linnajuhtide koosseisu Vladimir Svet vahetab Tallinna linnavalitsuses välja Kalle Klandorfi (0)
18. november 2021
Vladimir Svet. Foto: Mats Õun

Kohalike omavalitsuste valimisatel võimsa tulemuse teinud Lasnamäe linnaosa vanemast Vladimir Svetist saab linnavalitsuse liige, vahetades välja Tallinna linnavolikogu aseesimehe ja fraktsiooni esimehe kandidaadiks nimetatud Kalle Klandorfi.

Keskerakonna Tallinna piirkondade nõukogu koosolekul otsustati, et vastavalt koalitsioonilepingus sätestatud positsioonide jaotusele usaldati seniseid juhte ametis jätkama, vahendab BNS.

Senistel positsioonidel jätkavad abilinnapea Betina Beškina sotsiaalhoolekade ja tervishoiu vallas, abilinnapea Andrei Novikov transpordi ja linnavara vallas ja abilinnapea Vadim Belobrovtsev spordi, hariduse ja integratsiooni vallas. Mustamäe linnaosa vanemana jätkab Lauri Laats, Põhja-Tallinna linnaosa vanemana Manuela Pihlap, Kristiine linnaosa vanemana Jaanus Riibe, Kesklinna linnaosa vanemana Monika Haukanõmm, Pirita linnaosa vanemana Tõnis Liinat ja Haabersti linnaosa vanemana Oleg Siljanov. Kuni Lasnamäe linnaosa vanema kandidaadi valimiseni täidab linnaosa vanema kohuseid Anu Aus.

Keskerakonna aseesimees ja Tallinna piirkondade nõukogu esimees Mihhail Kõlvart ütles, et Keskerakond panustab pealinna juhtimises kogemusele ja stabiilsusele. “Meie meeskond on end Tallinnas tegudega tõestanud ja olen kindel, et üheskoos suudame edukalt hakkama saada uute väljakutsetega,” lausus Mihhail Kõlvart.

“Esmajoones tuleb pingutada, et seljataksime üheskoos võimalikult kiiresti COVID-19 pandeemia nii, et see avaldaks meie igapäevasele toimetulekule võimalikult väikest mõju. Meie eesmärk on valmis ehitada Tallinna Haigla, leida investor Tallinna Linnahallile, kaasajastada linnaruumi ja kanda väärikalt 2023. aasta Euroopa Rohelise pealinna tiitlit. Lisaks hakkame pealinna kooliõpilasele maksma kuni 100-eurost koolialguse toetust ja tõstame pensionilisa nelja aasta jooksul 200 euroni.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.