"Paljudel ei ole häid suhteid vanematega. Kui sa ei saa toetust oma kõige lähedasematelt, on elus edasi liikuda ja areneda väga raske."

Eneli Jefimova, noor ujumistalent
Haigekassa kodulehelt saab näha töötajate vaktsineerituse protsenti (0)
19. november 2021
Ksenija Kurs

Alates 12. novembrist on võimalik kõigil tööandjatel vaadata COVID-19 tõendi hõlmatust avalikult haigekassa kodulehelt.  

Töölaua kaudu on võimalik töötajate COVID-19 tõendiga hõlmatud protsendi välja arvutada ettevõtetele, kus on rohkem kui 10 töötajat. COVID-19 tõendi protsendi saab vaadata sõltuvalt vaktsineeritute ja viimase kuue kuu jooksul viiruse läbipõdenud inimeste tasemest ehk ettevõte saab vastuse, et tema töötajad on kas alla 50 protsendi, vahemikus 50-90 protsenti kindla protsendina või üle 90 protsendi.

Link asub SIIN. Tööandjad peaksid loetelust valima „Tööandjate kaupa“ ja siis avaneval töölaual paremast äärest „Vt. asutuste vaates ja edenemist ajas“.

Eesti Haigekassa enam eraldi hõlmatuse protsente tööandjatele ei väljasta. Alates septembri algusest kuni 12. novembrini väljastas haigekassa töötajate hõlmatuse protsente rohkem kui 1200 tööandja kohta.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.