"Paljudel ei ole häid suhteid vanematega. Kui sa ei saa toetust oma kõige lähedasematelt, on elus edasi liikuda ja areneda väga raske."

Eneli Jefimova, noor ujumistalent
Haiglaravil on 447 koroonapatsienti ja suri üheksa nakatunut (0)
19. november 2021
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Reedehommikuse seisuga viibib haiglaravil 447 koroonapatsienti ja ööpäevaga suri üheksa nakatunut.

19. novembri hommikuse seisuga on haiglas 447 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest 356 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 267 ehk 75 protsenti on vaktsineerimata ja 89 ehk 25 protsenti on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.
Ööpäeva jooksul avati haiglates 35 uut haigusjuhtu.

Suri üheksa koroonaviirusega nakatunud inimest, kellest viis olid vaktsineerimata, kolme andmed on täpsustamisel: 60-aastane naine, 65-aastane mees, 66-aastane mees, 68-aastane naine, 69-aastane naine, 71-aastane mees, 79-aastane naine, 80-aastane naine ja 95-aastane naine.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 6040 testitulemust, millest 715 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 434 vaktsineerimata ja 281 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 7556 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 980. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 136 482 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 58,5 protsenti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.