"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Haridustormil võetakse fookusesse hariduslik ebavõrdsus (0)
19. november 2021
Mats Õun/Pilt on illustratiivne

Reedel toimub Tallinnas kogukonnakonverents „Haridustorm 2021“, mille fookuses on tänavu hariduslik ebavõrdsus.

Konverentsist võtab osa üle saja inimese – Noored Kooli programmi osalejad, vilistlased, toetajate esindajad ning külalised haridus- ja teadusministeeriumist, Praxisest ja Maarjamaa Hariduskolleegiumist.

Konverentsi peateemaon hariduslik ebavõrdsus – üheskoos arutatakse, milles täpsemalt see seisneb ning vahetame mõtteid selles osas, kuidas seda vähendada. Paneelis  “Milles peitub ebavõrdsus hariduses?” osalevad haridus- ja teadusministeeriumi asekantsler Liina Põld, Praxise haridusanalüütik Sandra Haugas, Noored Kooli kaheksanda lennu vilistlane Kaidi Menšikova ja Maarjamaa Hariduskolleegiumi sotsiaalpedagoog Gerli Brifk. Vestlust juhib Noored Kooli koolitusjuht Joosep Norma.

Ürituse raames toimub ka Noored Kooli 15. sünnipäeva tähistamine ja haridusauhindade üleandmine F-hoone Mustas saalis. Haridusauhindade üleandmine toimub orienteeruvalt kell 18.

Konverents algab kell 10 Tallinna Erinevate Tubade Klubis aadressil Telliskivi 60a.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.