"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Ilmateenistus prognoosib laupäevaks kõva tormi (0)
19. november 2021
Ilja Matusihis

Ilmateenistuse prognoosi järgi hakkab ööl vastu laupäeva möllama tormituul, mis toob kuni 30 meetrit sekundis puhuvad tuuleiilid. 

Öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hooti vihma ja lörtsi, hommikul loode poolt alates saju võimalus väheneb. Tuul pöördub kõikjal läände ja loodesse ning tugevneb 7-13, puhanguti kuni 20, rannikul 12-18, puhanguti 25, saartel ja looderannikul kuni 30 m/s. Hommikul tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +6 kraadi, öö hakul võib isegi kuni 10 kraadi sooja tulla. 

Peipsi järvel puhub lääne- ja loodetuul 8-14, puhanguti kuni 20 m/s, hommikul veidi nõrgeneb veidi. Laine kõrgus on 1,1-1,8 meetrit. Hooti sajab vihma ja lörtsi ning nähtavus on mõõdukas või halb. Sooja on 4-6 kraadi. 

Päeval on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub loode- ja läänetuul 6-11, puhanguti 15, rannikul 9-14, puhanguti kuni 23 m/s, pärastlõunal tuul järk-järgult nõrgeneb. Sooja on 3-8 kraadi. 

Peipsi järvel puhub lääne- ja loodetuul 7-10, puhanguti 15 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Laine kõrgus on 0,7-1,4 meetrit. Kohati sajab vähest vihma ja lörtsi ning nähtavus on mõõdukast heani. Sooja on 3-5 kraadi. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.