"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Haiglaravil on 434 patsienti ja suri viis nakatunut (1)
20. november 2021
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Laupäevahommikuse seisuga on haiglas 434 koroonaviirusega nakatunud patsienti, ööpäeva jooksul suri viis inimest.

Haiglas viibijaist 351 põevad koroonat raskelt, nendest omakorda 266 ehk 76 protsenti on vaktsineerimata ja 85 ehk 24 protsenti lõpetatud vaktsineerimiskuuriga. Ööpäeva jooksul avati haiglates 38 uut haigusjuhtu.

Suri viis koroonaviirusega nakatunud inimest, kellest kolm olid vaktsineerimata ja ühe andmed on alles täpsustamisel: 57-aastane mees, 64-aastane naine, 74-aastane mees ning 78- ja 87-aastane naine.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 4208 testitulemust, millest 464 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 290 vaktsineerimata ja 174 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 8685 vaktsiinidoosi, millest 1209 moodustasid esmaannused. Lisa- või tõhustusdoosi on saanud 143 199 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 58,6 protsenti.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

eurooplane
20. nov. 2021 13:34
https://lounaeestlane.ee/kuum-esmaspaevast-tuleb-austrias-taielik-koroonasulg-koigile-plaanitakse-uldist-sundvaktsineerimist/ Lisaks tahetakse Austrias kehtestada alates 22. jaanuarist täielik vaktsineerimiskohustus. Vaktsineerimata inimesi ähvardab vangistus. Sellega saab Austriast esimene riik Euroopas, kus kehtestatakse täielik vaktsineerimiskohustus. - - - Vanglas saab aga vangi juba jõuga vaktsineerida.