"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
GALERII Mustamäe uisupark avas uksed (0)
20. november 2021

Laupäeval, 20. novembril kell 12 avati Mustamäe linnaosas, Vilde spordipargis traditsiooniline Mustamäe uisupark (Vilde tee 69).

Vaata galeriid (61)

„2019. aasta detsembris esmakordselt avatud uisupargist on kahe aastaga saanud mustamäelaste ja meie linnaosa külaliste lemmik talvine ajaviitekoht ning uue hooaja avamist ootavad pikisilmi nii suured kui väikesed mustamäelased,“ kinnitab Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. „Hea jää, ilus valgustus, meeldiv muusika ja suurepärane atmosfäär toovad loodetavasti ka sel aastal naeratuse näole igale uisutajale!“

Nagu eelmistel aastatel, ehitati ka tänavu Mustamäe liuvälja äärde avar paviljon ning paigaldati turvakapid, kuhu saab vajadusel jätta oma riideid, kotid, jalanõud või muud isiklikud asjad. Kohapeal töötab uisulaenutus ning on võimalik uiske teritada. Samuti saab soovi korral laenutada abiraami, kiivrit või tõukekelku.

Mustamäe uisupargi paviljonis töötab tänavakohvik Kooker, mille koogimeistrid hoolitsevad selle eest, et maitsvad minipannkoogid ja kuumad joogid täidavad kõhud ja puhkepausid.

Uuendusena – mis kindlasti teeb palju rõõmu nii väikestele kui suurtele uisutajatele – paigaldati sel aastal liuvälja keskele suur kaunistatud jõulukuusk!

Lisainfot Mustamäe Uisupargi (E. Vilde tee 69) kohta leiab: https://uisupark.ee/mustamae-uisupark/

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.