"Paljudel ei ole häid suhteid vanematega. Kui sa ei saa toetust oma kõige lähedasematelt, on elus edasi liikuda ja areneda väga raske."

Eneli Jefimova, noor ujumistalent
PÖFF-il esilinastus kodumaine draamasari "Süü" (0)
20. november 2021
Albert Truuväärt

Pimedate Ööde filmifestivalil (PÖFF) esilinastus reedel Elisa uus originaalsari “Süü”, kus vaatajate ees rullub lahti suhete virvarr.

“Stsenaarium on äärmiselt tugev ja iga osa keerab põnevust ning tempot sündmuste käigule veelgi juurde. Lisaks teeb sarjas kaasa ka tõeline Eesti näitlejate kahurvägi,” sõnas esimest korda režiid teinud Priit Pius.

Elisa originaalsarja keskpunktis on 12 aastat tagasi toimunud traagiline surm, mis on ühe perekonna isa ja ülejäänud pereliikmeid aastaid saatnud. Lugu saab oma jätku tänavusuvisel puhkusereisil Saaremaale. Lootus muretust puhkusest puruneb aga ühe anonüümse ähvarduskirja tõttu. Sellest hetkest hakkab hargnema sündmuste jada, mis lõpetab vaikimisvanded ning tõstab pinnale sünged saladused.

Sarjas astuvad teiste seas üles Jaan Rekkor, Epp Eespäev, Rasmus Kaljujärv, Ott Sepp, Maarja Jakobson, Sandra Uusberg ja Ago Anderson. Elisa viies originaalsari valmis tunnustatud Briti stsenaristi ja näitleja Kate Ashfieldi loodud stsenaariumi põhjal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.