"Paljudel ei ole häid suhteid vanematega. Kui sa ei saa toetust oma kõige lähedasematelt, on elus edasi liikuda ja areneda väga raske."

Eneli Jefimova, noor ujumistalent
IBRAGIM: Mind päästab see, et minul on oma pood, mis töötab 24 tundi iga päev (0)
21. november 2021
Dmitri Povilaitis

“Minu poes saab osta nii suveniire kui ka toiduaineid ja esmatarbekaupa. Siin käivad ka kohalikud, seega kuidagi saab siiani hakkama. Muidugi on tunda, et turiste on palju vähem kui varem,” ütles Hurghada elanik Ibragim.

Eriti kannatavad suveniiripoed, need, kes otseselt sõltuvad turistidest. Paljud on juba kinni ka pandud, sest ei saa hakkama. Rent on väga kõrge. Siin Egiptuses me ei tunne eriti seda COVID-i ohtu, sest keegi pole minu tutvusringkonnast ega perest seda siiani põdenud. Aga me näeme, mis toimub mujal maailmas ja see on murettekitav. Loodame aga parimat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.