"Paljudel ei ole häid suhteid vanematega. Kui sa ei saa toetust oma kõige lähedasematelt, on elus edasi liikuda ja areneda väga raske."

Eneli Jefimova, noor ujumistalent
MAHMUT: Meie siin usume, et Punane meri ravib kõike, seega COVID-i meie ei karda (0)
21. november 2021
Dmitri Povilaitis

“Olen osaliselt tööl hotellis, see tähendab, et minul on enam-vähem stabiilne palk. Sel raskel ajal on see positiivne. Kuid meil on ka personali koondamine aeg-ajalt, sest hotellid ei ole enam nii täis, kuis seda on varem olnud,” sõnas Hurghada elanik Mahmut.

Turistid tulevad küll, aga nad ei tunne huvi ostude vastu. Eriti hotellides, kus on süsteem “kõik hinnas”. Enamasti tulevad inimesed Venemaalt, Ukrainast, Valgevenemaalt aga ka Euroopast. Meie siin usume, et Punane meri ravib kõike, seega COVID-i meie ei karda.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.