"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
MUSTAFA: Pean ütlema, et ega elu kergemaks küll ei lähe (0)
21. november 2021
Dmitri Povilaitis

“Mul on oma väike äri – aroomiõlide müük. Pean ütlema, et ega elu kergemaks küll ei lähe. Turiste on tunduvalt vähem juba teist aastat,” ütles Hurghada elanik Mustafa.

Renditasud on aga sama kõrged ja kuna minu pood kuulub hotellile, neid ei huvita, kuidas mul läheb. Minu pere ei ole väga suur, ainult üks naine ja üks laps, aga mul on ka korteriüür ja igapäevased kulud. Loodan, et see COVID varsti lõpeb ära ja turistid hakkavad uuesti meid külastama, muidu ma ei kujuta ette, kuidas vastasel juhul me siin hakkama saame.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.