"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Ööpäevaga tuvastati 837 nakatunut ja suri seitse inimest (0)
21. november 2021
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Möödunud ööpäevaga analüüsiti 5711 testitulemust ning tuvastati 837 koroonaviirusesse nakatunut ja suri seitse inimest.

Pühapäeva hommikuse seisuga on haiglas 431 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 349 vajab haiglaravi raskeloomulise Covid-19 tõttu, nendest omakorda 265 ehk 76 protsenti on vaktsineerimata ja 84 ehk 24 protsenti on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 22 uut haigusjuhtu. Suri seitse koroonaviirusega nakatunud inimest. Neist viis olid vaktsineerimata, ühe andmed on täpsustamisel: surid 52-aastane naine, 60-aastane mees, 80-aastane mees, 85-aastane mees, 87-aastane mees, 89-aastane naine ja 91-aastane mees.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 5711 testitulemust, millest 837 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 549 vaktsineerimata ja 288 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.
Ööpäeva jooksul manustati 2114 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 489. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 144 556 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 58,7 protsenti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.