"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Selgusid Eesti Laulu esimesed poolfinalistid (0)
21. november 2021
Albert Truuväärt/Pilt on illustratiivne

Laupäeva õhtul toimunud Eesti Laul 2022 esimeses veerandfinaalis selgusid need viis laulu, mis asuvad võistlema veebruaris toimuvates poolfinaalides, teatas rahvusringhääling.

Esimesest veerandfinaalist pääsesid televaatajate häältega edasi Evelin Samuel looga “Waterfall”, Boamadu lauluga “Mitte kauaks” ja Stig Rästa looga “Interstellar”. Žürii hääletus viis poolfinaalidesse Maiani looga “Meeletu” ja Jaagup Tuisu looga “Kui vaid”.

Eesti Laul 2022 veerandfinaali žüriisse kuulusid Eesti Laulu kogemusega Sissi, Synne Valtri ja Egert Milder, lauluõpetaja Maiken, reklaaminduse ja telemaastiku spetsialist Olav Osolin, Raadio 2 saatejuht Bert Järvet, Sky Plusi muusikajuht Vaido Pannel ja Star FM-i saatejuht Andres Puusepp.

Eesti Laulu veerandfinaalides võistlevad 40 lugu, igast veerandfinaalist pääseb edasi viis laulu. Teine veerandfinaal toimub laupäeval, 27. novembril. Teise veerandfinaali koosseisu ja saatejuhid avaldab “Ringvaade” esmaspäeval, 22. novembril. Eesti Laul 2022 poolfinaalid toimuvad 3. ja 5. veebruaril ning võitja selgitab välja suur finaal 12. veebruaril Saku Suurhallis.

Kõik Eesti Laul 2022 esimese veerandfinaali lood on vaadatavad veebikanalis Jupiter.

Teises veerandfinaalis avaldatakse, milline kümnest veerandfinaali loost on nädala jooksul kogunud enim vaatamisi Jupiteri lehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.