"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
VAATA SAADET TALLINNA UUDISED: Koroonakolded ja osaline distantsõpe Tallinna koolides (0)
22. november 2021
Kuvatõmmis

Kuigi koroona nakatumisnumbrid on langustrendis, võitlevad Tallinna koolid endiselt haiguskolletega. Senine suund rakendada koolides osalist distantsõpet on hästi vastu võetud ja koolidel on plaanis seda ka jätkata. Distantsõpet kui õppevormi soovivad osad koolid rakendada ka edaspidi oma õppetööd korrladades.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.