"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Teed on lumised, jäised või soolmärjad ning teeolud halvenevad (0)
22. november 2021
Pealinn

Transpordiameti teatel on teed esmaspäeva pärastlõunal ja õhtupoolikul üle Eesti lumised, jäised või soolmärjad ning öö hakul halvenevad teeolud märgatavalt.

Põhi- ja tugimaanteed on õhtupoolikul üle Eesti lumised, jäised või soolmärjad, teatas amet. Kohati sajab üle Eesti lund. Õhutemperatuurid on kõikjal Eestis miinuspoolel välja arvatud mõningad üksikud kohad Lääne-Eesti rannikualadel.

Riigi Ilmateenistus hoiatab, et öö hakul halvenevad teeolud märgatavalt. Tihe sadu jõuab taaskord saartelt mandrile, sajab lörtsi ja mandri sisealadel enamasti lund. Pärast keskööd läheb sadu saartel ja mandri lääneserval üle vihmaks.

Lääne-Eesti teedel tekib jäide. Kesk- ja Ida-Eesti teepinnad püsivad alla nulli ja muutuvad lisanduva niiskuse tõttu jäiseks. Liiklustingimusi halvendab ka piiratud nähtavus tihedas lume- ja lörtsisajus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.