"Paljudel ei ole häid suhteid vanematega. Kui sa ei saa toetust oma kõige lähedasematelt, on elus edasi liikuda ja areneda väga raske."

Eneli Jefimova, noor ujumistalent
Haiglaravil on 417 koroonapatsienti ja suri kaheksa nakatunut (0)
23. november 2021
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Teisipäevahommikuse seisuga on haiglas 417 koroonaviirusega nakatunud patsienti ning ööpäevaga suri kaheksa nakatunut.

Haiglaravil viibivatest koroonapatsientidest 341 vajab ravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 256 ehk 75,1 protsenti on vaktsineerimata ja 85 ehk 24,9 protsenti on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga. Ööpäeva jooksul avati haiglates 37 uut haigusjuhtu.

Suri kaheksa koroonaviirusega nakatunud inimest, kellest seitse olid vaktsineerimata, ühe andmed täpsustamisel: 63-aastane mees, 72-aastane mees, 74-aastane naine, 80-aastane mees, kaks 81-aastast naist, 86-aastane naine, 88-aastane mees.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 6971 testitulemust, millest 821 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 540 vaktsineerimata ja 281 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 4705 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 717. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 148 789 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 58,8 protsenti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.