"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Tallinn käivitas vaktsineerima kutsuva kampaania (0)
23. november 2021
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Viimase kuu ajaga on Tallinna vaktsineerimispunktides tehtud üle 10 000 vaktsiinisüsti. Siiski ligikaudu 30% linlastest ei ole veel ainsatki COVID-19 viiruse vastast kaitsesüsti saanud. Et tõsta elanike teadlikkust ja kutsuda end kaitsesüstima, on linn käivitanud kampaania “Kingi perele turvalised jõulud!”

“Jõulude ajal on palju koosviibimisi, suured seltskonnad saavad tõenäoliselt kokku. Sugulased ja perekonnad kogunevad, sealhulgas ka eakad, kes on eriti haavatavad selle viiruse suhtes,” kirjeldab Tallinna abilinnapea Betina Beškina, miks peab linn just praegu vajalikuks sellist kampaaniat käivitada.

Kes tahab pühade pidustusi veeta turavliselt lähedaste seltsis, siis nüüd ongi viimane aeg kaitsesüst ära teha. Kel on vaktsiini kohta küsimusi, saab Tallinnas kaheksas erinevas vaktsineerimispunktis meedikult personaalset nõustamist ilma eelbroneeringuta. Soovi korral saab ka vaktsiini kätte, nii esimese, teise kui ka tõhustusdoosi. Rohkem kui pooled
vaktsiinid, mis linna punktides tehtud, on olnud esimesed doosid. Seega nõustamine ja vaktsiini koospakkumine on end ära tasunud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.