"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
VAATA SAADET TALLINNA UUDISED: Tallinn lõpetab koolide distantsõppe nõude (0)
23. november 2021
Kuvatõmmis

Tallinna linnajuhid ning koolide direktorid pidasid täna korralise koosoleku, kus otsustati, et koolid võivad järgmisest nädalast naaseda täielikult kontaktõppele. Sellegipoolest võib kool ise olukorrast lähtuvalt saata mõne klassi osalisele kaugõppele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.