"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Aab: võib-olla peab rakendama toetusmeetmeid majutuses ja toitlustuses (0)
24. november 2021
Albert Truuväärt

Riigihalduse minister Jaak Aab ütles riigikogu infotunnis, et valitsus peab võib-olla nii energiahindade tõusu kui pandeemia jätkuvate mõjude tõttu rakendama täiendavaid ettevõtete toetusmeetmeid, eelkõige majutus-toitlustussektoris.

Aabi sõnul on võimalikke toetusmeetmeid käsitletud ka valitsuse kabinetiistungil. 

“Mis puudutab erinevate teiste sektorite piirangute mõjul nende, ütleme, tulude ärajäämist, siis Andres Sutt on seda ka tutvustanud kabinetis. See pole kindlasti suletud ja vaadates konkreetseid tulemusi, võib juhtuda, et kabinet peab täiendavaid meetmeid rakendama. Eelkõige on see majutus-toitlustussektoris,” ütles Aab Priit Sibula küsimusele vastates. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.