"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Tallinn leidis enampakkumisel Viru lillekioskile rentniku (0)
24. november 2021
Ilja Matusihis

Tallinna Strateegiakeskuse hallatav asutus Tallinna Turud leidis rentniku ühele Viru tänaval asuvale lillemüügikioskile.

Rentniku leidis linn müügikioskile number 12. Kirjaliku enampakkumise võitis Camellia Flowers Estonia OÜ. Üürihind on 433 eurot kuus, millele lisandub käibemaks. Enampakkumise alghind oli 2600 eurot kuus.

10,5-ruutmeetrine äriruum antakse kasutusse viieks aastaks ning selle allkasutusse andmine on keelatud. Üürnik tasub lisaks äriruumi üürile kõik äriruumi kasutamisega seonduvad kõrvalkulud. Lisaks suureneb üür 2 protsenti aastas alates üürilepingu sõlmimisele järgnevast kalendriaastast iga aasta 1. jaanuaril.

Aadressil Viru tänav 26 asuvaid lillemüügikioske haldab ja arendab Tallinna Strateegiakeskuse  allasutus Tallinna Turud. Kokku on Viru tänaval 14 lillekioskit. Lilleturul on lubatud ainult lillede müük. Tallinna Turud haldab ka Nõmme turgu, Mustamäe turgu ja Kalaturgu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.