"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Tallinn tunnustas EMil hõbemedali võitnud Eneli Jefimovat (0)
25. november 2021
Ilja Matusihis


Tallinna linnavalitsus tänas ja tunnustas tallinlastest sportlastujujat Eneli Jefimovat ja tema treenerit eduka soorituse eest Euroopa meistrivõistlustel.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on linnal suur rõõm õnnitleda edukat noort sportlast ja tänada tema treenerit suurepärase saavutuse eest rahvusvahelisel suurvõistlusel. „Täiskasvanute tiitlivõistlustel osalemine on iga noorsportlase karjääris väga oluline samm, mille muudab veelgi kaalukamaks hõbemedali võit. Usun, et Eneli Jefimoval on ees veel palju tiitlivõistlusi ja loodan, et Euroopa meistrivõistluste medalikogemus tiivustab üha uusi sihte seadma,“ ütles Belobrovtsev.

Eneli Jefimova võitis hõbemedali 3. novembril Kaasanis toimunud lühiraja ujumises Euroopa meistrivõistlustel. Tallinna linn premeerib Eneli Jefimovat 2800 euro ja tema treenerit Henry Heina 1200 euroga.

Tallinna linn tunnustab tallinlastest sportlaste ja nende treenerite kõrgeid sportlikke saavutusi nii olümpiamängudel, maailmameistrivõistlustel, Euroopa meistrivõistlustel kui ka Euroopa mängudel. Rohkem infot toetuste jagamise korra kohta on leitav SIIN.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.