"Paljudel ei ole häid suhteid vanematega. Kui sa ei saa toetust oma kõige lähedasematelt, on elus edasi liikuda ja areneda väga raske."

Eneli Jefimova, noor ujumistalent
VIDEO JA FOTOD Tallinna jõulukuusk särab täies ilus, jõuluturg ootab külalisi (0)
25. november 2021
Dmitri Povilaitis

„Aastaid kestnud ilusa tava kohaselt ehitakse meie vanalinn enne advendiaja algust jõuluvalgusega ning koos tulede süütamisega Raekoja platsi uhkel kuusel avatakse samas ka jõuluturg. Meie jõulukuine romantiline vanalinn ja ka jõuluturg on pälvinud tähelepanu kõikjal maailmas, kuid eeskätt on see ilus traditsioon meie endi jaoks,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. „Pakume kõike seda, mida praegune olukord võimaldab – kahar tulede säras kuusk ja hubased turumajakesed. Küll aga ei ole sel aastal nii nagu mullugi eeskava ja etteasteid.“

Vaata galeriid (30)

Raekoja platsil avanesid jõuluturu väravad ja algas kauplemine maiustuste, käsitöö, söögi-joogi jm jõulukaubaga rohkem kui kümnes turukioskis. Lisaks hakkas Raekoja platsil keerlema kolm karusselli. Kuigi platsil on ka jõuluvana majake, saavad lapsed tema postkasti üksnes kirju tuua.

Jõuluturul kestab kauplemine uue aasta alguseni, 2. jaanuarini. Jõuluturg on avatud iga päev kella 12-19, kuid hilisõhtused jalutajad saavad turukioskitest kuuma jooki soetada kuni kella 22-ni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.