"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Pirital tuleb taas jõulumaa (0)
26. november 2021
Pirita LOV

Pirita kloostri jõulumaa toimub 16.–19. detsembrini Pirita kloostrivaremete alal. Kavas on kontserdid, etendused, töötoad, jõululaat.

„Möödunud aastal esimest korda peetud Pirita kloostri jõulumaa osutus väga populaarseks. Soovime häid emotsioone ja põnevat meelelahutust pakkuda linlastele ka tänavu. 16.–19. detsembrini toimuval Pirita kloostri jõulumaal saab nautida head muusikat, vaadata põnevaid etendusi ja meisterdada töötubades. Kõigil neljal päeval on avatud jõululaat,” ütles Tõnis Liinat.

Kõiki tallinlasi ja külalisi ootab sisukas ja mitmekülgne programm. Nelja päeva jooksul astuvad lavale tuntud Eesti muusikud ja toimuvad mustkunsti-, teadus- ja teatrietendused.

Kõik lapsed kohtuvad jõuluvanaga, kes jagab maiustusi. Mõistagi saab imetleda tulesäras kuusepuud.

Pirita kloostri jõulumaale pääseb tasuta.

Jõulumaa ootab kauplema kõiki, kel pakkuda jõuluaega sobivaid tooteid. Info ja registreerimine: Priit Järve / müügijuht, tel 509 1992, e-post priit@piritajoulumaa.ee.

Pirita kloostri jõulumaa on avatud 16.–17.detsembril kl 14–20, 18. detsembril kl 12–22 ja 19. detsembril kl 12–20. Rohkem infot info@piritajoulumaa.ee, www.piritajoulumaa.ee Üritus toimub valitsuse kehtestatud regulatsioonide kohaselt

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.