"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
Põhja-Tallinn avab Stroomi rannapargis Jõulumaa (0)
26. november 2021
Albert Truuväärt/Pilt on illustratiivne

Põhja-Tallinna valitsus avab pühapäeval Stroomi rannapargis Jõulumaa, kus igal advendil ja 7. jaanuaril toimuvad tasuta pereõhtud.

Jõulumaa avatakse pühapäeval kell 15 esimese advendiküünla süütamisega. Igal advendil ja õigeusu jõuluõhtul toimuvad Stroomi rannapargis lasteetendused, mängud, jõuluvana vastuvõtt, põnevad töötoad ning hobuvankri ja karusselliga sõit. Külalisi ootab ka jõulukuuskede allee ja jõulumuusika.

Põhja-Tallinna Jõulumaa Stroomi rannapargis toimub igal advendil ja 7. jaanuaril kella 15-19.

Jõulumeeleolu tuleb ka Kalamaja parki, kus igal advendil näeb valgustatud kellatorni, mängib jõulumuusika ja paigaldatakse ka valgusdekoratsioon. Kalamaja pargis valgustatakse kellatorn ja kuuleb jõulumuusikat igal advendil kella 16-19.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.