"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Haiglas on 290 koroonahaiget ja suri kaks nakatunut (1)
28. november 2021
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Pühapäevahommikuse seisuga viibib haiglas 290 koroonaviirusega nakatunud patsienti ning ööpäeva jooksul surid 74-aastane naine ja 85-aastane mees.

Haiglas viibijaist 240 põeb koroonat rakselt. Nendest omakorda 172 ehk 72 protsenti on vaktsineerimata ja 68 ehk 28 protsenti on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga. Ööpäeva jooksul avati haiglates 20 uut haigusjuhtu. 

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 3861 testitulemust, millest 389 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest olid 255 vaktsineerimata ja 134 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 2161 vaktsiinidoosi, millest 446 olid esmakordsed. Pühapäevahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 170 670 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 59,1 protsenti.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

vot tak
28. nov. 2021 11:19
https://eestinen.fi/2021/11/piinlik-moment-otse-eetris-vaktsineerimise-eest-auhinna-voitnud-naine-tunnistas-et-on-koroonaga-haiglas/ Venemaal Tomski oblastis oli telesaate otse-eetris piinlik moment, kui kuulutati välja vaktsineerimise auhinna võitja, kes saab 3500 rubla eest sporditarbeid. Saate käigus helistati võitjale Leonorale, kes ütles hädise häälega, et on parasjagu koroonaga haiglas.