"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
FOTOD Mustamäe tähistas 1. adventi (0)
28. november 2021
Dmitri Povilaitis

Täna Mustamäel tähistasime 1. adventi. Advent (ladina keelest 𝘢𝘥𝘷𝘦𝘯𝘵𝘶𝘴 𝘋𝘰𝘮𝘪𝘯𝘪, ‘Issanda tulemine’) on kirikukalendris neli nädalat kestev periood enne esimest jõulupüha, mil inimesed ootavad Kristuse tulekut maailma.

Vaata galeriid (20)

See aeg on täis lootust, headust ja ligimesearmastust. Mustamäel, Kaja Kultuurikeskuse jõulupuu juures toimus täna õhtul üks südamlik üritus – Mustamäe Maarja Magdaleena koguduse õpetaja Tiina Klementi abiga süütasime 1. advendiküünla. Nii algas ka meil Mustamäel jõuluootuse aeg. Head 1. adventi, head mustamäelased! Kaunist pühade ootust!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.