"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
FOTOD Põhja-Tallinnas avati Jõulumaa (0)
28. november 2021
Mats Õun

Pühapäeval, 28. novembril avas Põhja-Tallinna valitsus Stroomi rannapargis Jõulumaa, kus igal advendil ja 7. jaanuaril toimuvad tasuta pereõhtud. 

Vaata galeriid (33)

“Täna kell 15 avame esimese advendiküünla süütamisega Põhja-Tallinna Jõulumaa. Igal advendil ja õigeusu jõuluõhtul toimuvad Stroomi rannapargis lasteetendused, mängud, jõuluvana vastuvõtt, põnevad töötoad ning hobuvankri ja karusselliga sõit. Külalisi ootab ka jõulukuuskede allee ja jõulumuusika,” ütles Põhja-Tallinna vanema asetäitja Toomas Kästik. Ta lisas, et jõulumeeleolu tuleb ka Kalamaja parki, kus igal advendil näeb valgustatud kellatorni, mängib jõulumuusika ja paigaldatakse ka valgusdekoratsioon.

Kalamaja pargis (Kungla 65) valgustatakse kellatorn ja kuuleb jõulumuusikat igal advendil kell 16-19. Põhja-Tallinna Jõulumaa Stroomi rannapargis toimub igal advendil ja 7. jaanuaril kell 15-19. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.