"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Selgusid järgmised viis Eesti Laulu poolfinalisti (0)
28. november 2021
Albert Truuväärt/Pilt on illustratiivne

Eesti Laul 2022 konkursilt on edasipääsu taganud juba kümme lugu, kui laupäeval toimunud teises veerandfinaalis selgusid järgmised viis laulu, mis asuvad võistlema poolfinaalides, teatas rahvusringhääling.

Eesti Laulu teisest veerandfinaalist hääletasid televaatajad poolfinaalidesse Triin Niitoja ja Frants Tikerpuu looga “Laululind”, Heleni looga “Vaata minu poole” ja Andrei Zevakini ning Grete Paia loo “Mis nüüd saab”. Žürii häältega pääsesid edasi Jyrise looga “Plaksuta” ja Kaia-Liisa Kesler looga “Vaikus”.

Esimeses veerandfinaalis tagasid endale poolfinaali koha Evelin Samuel looga “Waterfall”, Boamadu looga “Mitte kauaks”, Stig Rästa looga “Interstellar”, Maian looga “Meeletu” ja Jaagup Tuisk looga “Kui vaid”.

Eesti Laul 2022 veerandfinaali žüriisse kuuluvad muusikud Sissi, Synne Valtri ja Egert Milder, lauluõpetaja Maiken, reklaaminduse ja telemaastiku spetsialist Olav Osolin, Raadio 2 saatejuht Bert Järvet, Sky Plusi programmijuht Vaido Pannel ja Star FM-i saatejuht Andres Puusepp.

Kolmas veerandfinaal toimub laupäeval, 4. detsembril. Järgmise veerandfinaali koosseisu ja saatejuhid avaldab “Ringvaade” esmaspäeval, 29. novembril.

Eesti Laul 2022 poolfinaalid toimuvad 3. ja 5. veebruaril ning võitja selgitab välja suur finaal 12. veebruaril Saku Suurhallis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.