"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Coca-Cola Plaza sulgeb ajutiselt uksed (0)
29. november 2021

Coca-Cola Plaza sulgeb drastiliselt langenud külastatavuse ning erakordselt kallite elektrihindade tõttu reedel, 3. detsembril ajutiselt uksed, kirjutab Postimees.

“Kõige suurem kukkumine toimus pärast seda, kui negatiivse testiga enam kinno ei pääsenud. Laias laastus pooled külastajad kukkusid pärast seda ära. Ja see langus on olnud jätkuv. Meil pole põhjust praegu arvata, et lähiajal tuleks taastumine,” selgitas Forum Cinemase tegevjuht Kristjan Kongo Postimehele ning lisas, et 2019. aasta novembriga võrreldes on külastatavus hetkel 25–30 protsendi tasemel.

Forum Cinemase juht möönis, et ka filmivalik võib olla üks vähenenud külastatavuse põhjuseid, kuna paljude filmide väljatulek on pandeemiaga seotud piirangute tõttu edasi lükatud.

Täpset aega, mil kino võiks uuesti uksed avada, Kongo öelda ei osanud. “Loodame veel sel aastal lahti teha, aga vaadates, mis Euroopas toimub, siis on olukord ebakindel,” nentis ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.