"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Kesklinna asumites süttivad jõulutuled (0)
29. november 2021
Foto Ilja Matusihis

„Jõulumeeleolu on jõudnud Kesklinna. Oleme Kesklinna elanike rõõmuks kaunistanud jõulutuledega linnaosa asumites paiknevaid haljasasid, parke ja ka üksikuid suuri puid. Tulesid on oodatud süütama ja jõulutundest osa saama kõik kohalikud elanikud, nii suured kui väiksed. Eriti oodatud on lapsed, sest neil on seal täita oluline roll,“ ütles Monika Haukanõmm.

Jõulutulede süütamised toimuvad kaheksas kohas. Osalejatele pakutakse lisaks jõulutundele ka väikest kostitust – kuuma jooki ja maiuspala. Kaasahaaravat elamust pakub maagiline LED-show. Lapsi ootab kohapeal ka päkapikk, kes viib läbi erinevaid mänge.

Sissepääs üritusele on vaba, aga haigustunnuste korral palume vältida ürituse külastamist ja soovime tervist!

Jõulutuled süüdatakse:

29.11 kell 17.30 Vana-Keldrimäe ja Võlvi tn nurk
29.11 kell 18.30 Lembitu park
29.11 kell 19.30 Tallinn-Väike jaamahoone juures
30.11 kell 17.30 Asula ja Jalgpalli tn nurk
30.11 kell 18.30 Koidu ja Planeedi tn haljak
01.12 kell 17.30 Falgi park
02.12 kell 17.30 Kadrioru lugemisnurk
02.12 kell 18.30 Vaikne park

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.