"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
KARIN SILLAMAA: Treenitud keha kardab kukkumist vähem (0)
30. november 2021
Karin Sillamaa.

“Majaomanikud peavad kõnniteid korras hoidma, et teistel oleks ohutu käia. Muidugi tekitab vaidlusi, kas kõnniteid peaks hooldama elanik või linn. Teema aga on laiem ja lausa riigikogu arutluse küsimus, sest siis peaksid ehk tõusma ka maksud,” sõnas Lille asumiseltsi juhatuse liige Karin Sillamaa. Käes on esimesed lumised ja libedad ilmad. Pealinn uuris, kuidas on inimesed selleks valmis ning kas nad ka lund lükkavad ja teele graniidipuru puistavad.

“Mind ennast libedus ei heiduta, sest igapäevaselt treenides olen piisavalt sportlik. Liigesed on treenitud, et mitte kohe vääratada ja kukkuda. Jooksma läksin nüüd esimese lumega samuti, selle pärast elu seisma ei jää,” märkis Sillamaa, kelle sõnul on äkilise kiilasjää puhul lugu siiski teine.

“Meie teeme oma majaesise kõnnitee tavapäraselt nii puhtaks, et isegi graniitsõelmeid kasutama ei pea. Lumekoorikut ei teki, kui õigeaegselt ja veel pehme lumega kõnnitee puhtaks lükata. Tavaline lumelabidas on selleks küllalt hea.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.