"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
LEA NILSON: Päris libedal teel tuleb hoog maha võtta (0)
30. november 2021
Lea Nilson.

“Pisut võib peljata lumerohket talve siis, kui kõrvalised sõiduteed lahti lükkamata jäävad. Muidugi oleneb see ka reeglitest, mitme tunni tagant teid peab puhastama,” ütles Pirita aiaklubi eestvedaja Lea Nilson. Käes on esimesed lumised ja libedad ilmad. Pealinn uuris, kuidas on inimesed selleks valmis ning kas nad ka lund lükkavad ja teele graniidipuru puistavad.

“Praegu oli alles esimene lumi, mistõttu jalanõusid küll veel vahetama ei pea, kontsadega saab libisemist kartmata liikuda küll! Autol sai aga tõesti rehvid ära vahetatud. Päris libedal teel tuleb käia aeglasemalt ka talvesaabastega,” soovitas Nilson.

“Lumi aga jõuab tulla ja minna veel mitu korda, nii, et erilist lumelükkamist pole veel teha tulnud,” kelle sõnul on tema majapidamises tavaks visata kiviplaatidele sõelmeid.

“Oleme lükanud oma aia tagant lahti ka selle osa, kus kõnniteed pole. Muidu jääks liikumisrada möödujaile väga kitsaks. Raskusi on tekkinud siis, kui teepuhastajad lume aiavärava juurde lükkavad.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.